Vanlige spørsmål

Hvordan bruker jeg tjenesten?

Først oppretter du en bruker og legger til selskapet eller organisasjonen. Styrehjelp henter automatisk alle styremedlemmene som er registrert i Enhetsregisteret, slik at du kan se en oversikt når du logger inn. Du kan navigere mellom all funksjonalitet i toppmenyen:

Styremøte: Kall inn til møte, få oversikt over kommende og tidligere møter og sakslister, opprett referat eller protokoll, se hvem som har signert og last ned innkalling.

Årsmøte/Generalforsamling (kommer snart!): Kall inn til møte, få oversikt over kommende og tidligere møter og sakslister, opprett referat eller protokoll, se hvem som har signert og last ned innkalling.

Dokumenter: Last opp og ned styredokumenter eller annen dokumentasjon.

Kan jeg bruke Styrehjelp på mobil?

Ja! Styrehjelp er mobilvennlig og kan fint brukes på mobil. Funksjonaliteten for å skrive referat/protokoll kan med fordel brukes på pc for enda bedre oversikt og raskere referering.

Hva er fordelene med å bruke Styrehjelp?

Styrehjelp samler styrearbeidet og gir deg full oversikt over møteinnkallelser, saker, dokumenter og signaturer. Alle i styret kan få tilgang, og det er enkelt å legge til nye styremedlemmer.

Hva koster det å bruke Styrehjelp?

Styrehjelp er helt gratis for alle typer styrer!

Er det sikkert å bruke Styrehjelp?

Styrehjelp tar datasikkerhet på alvor og gjør vårt ytterste for å håndtere dine person- og bedriftsopplysninger på en sikker måte. Les mer om sikkerhet her.

Hvordan legger jeg til deltakerne i styret?

Styrehjelp henter automatisk opp en liste over daglig leder og alle styremedlemmer. Du finner den på første side når du logger inn. Klikk på «Invitér» for å invitere styremedlemmer til Styrehjelp.

Kan jeg bruke Styrehjelp hvis jeg ikke har organisasjonsnummer?

Ja! Hvis du vil bruke Styrehjelp for et lag, forening, klubb eller lignende som ikke har org.nr, hopper du over feltet med organisasjonsnummer når du registrerer en bruker.

Du får den samme funksjonaliteten som et selskap, bortsett fra at medlemmer hentes opp automatisk fra Brønnøysundregistrene.

Kommer det mer funksjonalitet?

Flere gode ting kommer snart din vei! Styrehjelp er et helt nytt system, og vi jobber kontinuerlig med ny funksjonalitet og forbedringer av eksisterende funksjonalitet.

Savner du noe? Send oss en e-post på [email protected] 💛

Hvordan fjerner jeg tidligere styremedlemmer?

Eiere av firmakontoen kan invitere og fjerne brukere. Klikk på firmanavnet og velg «Firmainnstillinger». Brukere kan fjernes under «Brukere».

Kan jeg integrere Styrehjelp med andre systemer?

Per i dag er det ikke mulig å integrere styreportalen med andre systemer.